Om onze werking voor iedereen toegankelijk te houden hebben we in 2020 beslist om een 2de kans kledij dienst aan te bieden. Hierbij kiezen we voor een getrapt systeem, waar we voorrang geven aan bepaalde groepen vooraleer anderen er aanspraak op maken om zo te vermijden dat zij die het echt nodig hebben benadeeld worden.

Trappen

  1. Ouders/kinderen die het meest nodig hebben.
  2. Grote gezinnen
  3. Mensen die kleding of geld hebben gedoneerd
  4. Niet hierboven vermelde personen

Wijzelf gaan geen controle doen of je het al dan niet nodig hebt. Dat bepaalt u uiteraard zelf. De aanvraag wordt door Alexander en Jeroen beheert en andere leiding weten niet in welke categorie u valt. Er moet dus geen schaamte optreden in elke vorm.


We verwachten dat we alle ouders 2de kans kledij kunnen aanbieden, maar dit systeem is in werking indien er een tekort is in bepaald aantal maten.

Kleding stukPrijs #1**Prijs 2,3 & 4Terugkoopprijs*
Hemd€1-13€13€10
Bermuda/Rok€1-15€15€12
Trui €1-15€15€12
Prijzen 2021

*Terugkoopprijs: Als u uw te kleine kleding niet wilt doneren kunnen wij deze terugkopen. We vragen hier minder voor dan de verkoopprijs om de categorie 1 aankopen te overbruggen & eventueel wassen & repareren.

**Prijs #1: Als u hier aanspraak op maakt beslist u zelf met welk bedrag u zich goed voelt en u wil/kan betalen voor de kledij. Hierbij moet u geen betalingsverplichting voelen.

Dit project wordt gerealiseerd met steun van het Fonds Dokter Jules, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.